Ana Sayfa | Yazarlarımız | Sitene Edebiyat Dergisi Ekle | Makaleler | Fıkralar | Şiirler | Belirli Günler ve Haftalar | Yazarlık Başvurusu Forum
Konu Arama:
Üye Giriş Paneli

Üye Ol
Şifremi Unuttum

Hızlı Menü

Diğer Bağlantılar

Forum  > Duyurular   > Forumda Yaşanılan Sorunlar

Forumda Yaşanılan Sorunlar   

Kalemin Gölgesi forumunda yaşadığınız tüm sıkıntıları bu bölümde bizimle paylaşabilirsiniz.

Gönderen: togius - 18.05.2009 15:12:56

ÇOK OKUNANLAR LİSTESİ GERÇEĞİ YANSITIR MI?
Evet yansıtır diyenler beri gelsin. Siteyi çok iyi takip ediyorum. Filanca yazarın, filanca yazısı henüz bir günlüktü. Okunma sayısına bir baktım, iki yüz bilmem kaçtı. Az önce tekrar baktım. Evet yine bir hokus- pokusla bu defa okunma sayısı üç yüz bilmem ne kadar yapılmış. Kardeşim ne bu? Tüm Türkiye'yi başınıza mı topladınız? Sokaktan her geçene el edip yazınızı mı okuttunuz?...Kendinizi kandırmayın efendim. Biz böyle konularda çok hassasızdır. Doğalına bırakırız her şeyi. Okuyucumuzun gerçek ellerine bırakırız. Ne isek o... Haydi. İlhamınız bol olsun. Saygılar cümlenize. Semra Bilgin.

Gönderen: semrabilgin - 18.05.2009 23:18:36

ÖNEMLİ NOT
Yeni konu açmak umuduyla Yeni Konu butonunu tıkladım ve az önceki yazımı yazdım. Yani yeni konu bölümüne "ÇOK OKUNANLAR LİSTESİ GERÇEĞİ YANSITIR MI?" başlıklı metnimi yazdım. Fakat yazı gitmedi. Yani yazıyı gönderemiyoruz. Ben de Cevap Yaz butonundan giriş yaparak yazımı yazmak zorunda kaldım. Bu şikayet dünden beri var. Sonuç olarak yeni konu ekleyemiyoruz efendim. Saygılar. Semra Bilgin.

Gönderen: semrabilgin - 18.05.2009 23:24:00

AlıntıÇOK OKUNANLAR LİSTESİ GERÇEĞİ YANSITIR MI?
Evet yansıtır diyenler beri gelsin. Siteyi çok iyi takip ediyorum. Filanca yazarın, filanca yazısı henüz bir günlüktü. Okunma sayısına bir baktım, iki yüz bilmem kaçtı. Az önce tekrar baktım. Evet yine bir hokus- pokusla bu defa okunma sayısı üç yüz bilmem ne kadar yapılmış. Kardeşim ne bu? Tüm Türkiye'yi başınıza mı topladınız? Sokaktan her geçene el edip yazınızı mı okuttunuz?...Kendinizi kandırmayın efendim. Biz böyle konularda çok hassasızdır. Doğalına bırakırız her şeyi. Okuyucumuzun gerçek ellerine bırakırız. Ne isek o... Haydi. İlhamınız bol olsun. Saygılar cümlenize. Semra Bilgin.

Bu durumun site yönetimi olarak farkındayız. Ancak site istatistiklerinde bir artış olmadığına göre yazılardaki bu okunma sayısının kontrolünüde benzer bir şekilde yapmayı bizde düşündük. Ancak teknik anlamda site içerisinde yavaşlama olacağından dolayı tarafımızdan uygun görülmedi ve bu değişikliğe gerek duymadık. Sitede okuduğunuz yazının okunma sayısını arttırmak istiyorsanız sayfayı yenilemeniz yeterlidir. Yazarlarımızı bir yarışma havasına sokmak gibi bir niyetimiz hiç olmadı bununda site olarak bize bir faydası dokunacağını sanmıyorum. Günlük 100 ziyaret varken o gün yayınlanan bir yazının 2000 kez okunduğuna şahit oluyoruz. Bununda aslına bakarsanız bize tek bir yararı var site de geçirilen ortalama zaman artıyor ve google sıralamasında yerimizi korumamıza ve daha çok kişiye ulaşmamızı sağlıyor. Yazarlarımız bölümünde verilen bilgiler istatiki bilgidir. Hiç bir amaç gütmez.

Yeni konu sorunu ile ilgili maili aldığımız anda bu konuyu açtık. Sorun yoktu ama tekrar inceleyeğiz. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Gönderen: togius - 19.05.2009 10:59:32