DERGİYİ GELİŞTİRMEK HİÇ GÜZEL OLMADI
Dergiyi geliştirmek hiç güzel olmadı!!!
Dergide yapılan yeni düzenlemelerle ve yönetimin gönderdiği e-postalarla yorumların sayısı artacak! Dergiye yeni yazarlar da katıldı! Üstelik kalitede artış var! Yazılar çok güzel! Böyle bir ortamda gel de dergiye yazı gönder! Ya beni eleştirirlerse, ya benim yazımı diğer yazılarla kıyaslarlarsa! Ya diğer yazılar benimkinden güzel olursa! Of! Of! Yeni yazı göndermeyeli bir ayı geçti! Ya dergi yönetimi yazarlığımı iptal edip yazılarımı yayınlamazsa! Ya ben aslında yazabildiğimi düşünerek kendimi kandırıyorsam!
(Yapılan her çalışma için ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni yazımı fırsat bulunca inşallah göndereceğim. Yani dergiye gönderebileceğim kalitede bir yazı yazmaya çalışacağım. Okurlardan ricam: Olumsuz eleştirilerde bulunup da beni germeyin :))
Gönderen: aslimu - 15.05.2009 18:16:42
|
SEVGİLİ AKREP
Sayın Aslı Hanım, kendinizi boş yere üzdüğünüzün bilmem farkında mısınız? Sizde bu yazma gücü olduktan sonra, bir değil bin eleştiri de gelse, bunların altından yüzünüzün akıyla kalkarsınız.
Derginin bu yeni hali çok daha iyi oldu. Hatta belki daha da geliştirmek mümkün olabilir.
Beğeni veya eleştiri alınıyorsa okunuyorsunuz demektir. Ne farkeder efendim. Her söylenilenden bir fayda doğar. Keşke güçlü ve yapıcı eleştiriler gelse. Cümlenize saygı. Semra Bilgin.
Gönderen: semrabilgin - 15.05.2009 19:49:40
|
eleştiri olmadan bu iş olmaz... insan gerekirse düşmanından bile görüş almalı.
idrak mahalli hayırlısından yana tartıyorsa doğru ve yanlışı ayırt ediyorsa olumsuz yanlış bi tavır karşısında gerilmez. bilinçli insan tahammül eder. etkiyi göğsünde yumuşatır sonra voleyi vurmak için ayağına indirir.....
Gönderen: ozan_akarsu - 28.01.2010 13:15:33
|